2017. January 20. Friday, 21:59:17
Navigáció
Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 3
· Legújabb tag: admin
CEEIRT Central and Eastern European International Research Team
A Közép- és Kelet-Európai Nemzetközi Kutató Csoport (Central and Eastern European International Research Team) azzal a céllal jött létre, hogy kihasználva a környező országok partnerintézményeivel létrejött együttműködés során kialakult emberi erőforrásokat, és kiegészítve azokat a szükséges információs-technológiai háttérrel, felajánlja szolgáltatásait különféle nemzetközi kutatások lebonyolítására.

Kutatást indíthat bármely partnerintézmény, vagy külső szereplő, a vele kapcsolatban álló partnerintézményen keresztül. A CEEIRT egy civil szerveződés, így nem profitorientált. A keretein belül végzett kutatások lebonyolíthatósága nagyban függ a nemzetközi partnerek lehetőségeitől, szerepvállalásaitól.
CRANET 2014
CRANET 2014

Tisztelt Hölgyem, Uram!

A CRANET aktuális kutatás kérdőív-kitöltési szakasza lezárult. Köszönjük minden együttműködő munkáját!

A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara és a Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kara, a Cranet nemzetközi kutatóhálózat tagjaiként és immáron a magyar szakmai szervezetek, a Humán Szakemberek Országos Szövetsége (HSZOSZ) és az Országos Humánmenedzsment Egyesület (OHE) közreműködésével, valamint az Euromenedzser Tanácsadó és Képzési Központ támogatásával harmadszor végez olyan felmérést az emberi erőforrás menedzsment magyarországi helyzetéről, ami nemzetközi összehasonlító vizsgálatok alapját képezi.

Kérjük, hogy Ön, mint cégének/szervezetének e témakörrel kapcsolatos felelőse, ossza meg velünk szakmai tapasztalatait a következő kérdőív kitöltésével! A felmérésben való részvétel önkéntes és díjmentes, az adatokat bizalmasan kezeljük. Kérjük, szakítson időt a kérdések végigolvasására és megválaszolására és a kitöltött kérdőívet mihamarabb juttassa vissza hozzánk, vagy töltse ki online.

A kutatás lezárása után a felmérés eredményéről készített jelentésünket a résztvevők e-mailben megkaphatják.

A kutatás támogatója:

Hírek képei: em130.png

Az online kérdőív kitöltéséhez kattintson ide. A nyomtatható kérdőívet eléri a Letöltések menüpontban, vagy közvetlenül itt

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

Még nem küldtek üzenetet.
14,030 egyedi látogató